Termeni si conditii

                                I.            Plata
Modalități de plată
Toate mărfurile livrate vor fi însoțite de factură. Plata facturii se poate face în următoarele moduri:
·         În numerar
·         Ramburs la livrare
·         Prin transfer bancar/OP (inainte de livrare),
NOTA: înainte de efectuarea plăților online, vă rugăm să verificați telefonic situația stocului pentru produsele comandate.
                              II.            LIVRARE
Termene de livrare
Termenul de livrare este de 24-48 de ore, socotit de la data confirmării comenzii dumneavoastră și emiterea facturii fiscale, pentru produsele aflate în stocul curent. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat de motive independente de voința noastră și depinde în primul rând de zona în care locuiți. Dacă unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat în acest sens, termenul de livrare pentru aceste produse fiind de 10-15 zile lucrătoare.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.
Modalitati de livrare si cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate pe site)
Prin aderarea Romaniei la Uniunea Europeană gestionarea deșeurilor echipamentelor electrice și electronice a fost reglementată prin HG 448 din 2005. Această normă implementează Directiva Europeană EC 96 din 2002. Conform noilor reglementări, anumitor articole li se aplică timbru verde. Timbru verde este plătit de consumatori pentru colectarea si reciclarea deșeurilor echipamentelor electrice si electronice (DEEE) si acoperă costurile sistemului de colectare și reciclare. Timbru verde este purtător de TVA și este inclus în prețul produsului. Prețurile se pot modifica fără notificare prealabilă.
                            III.            3. SERVICE
La livrare, odată cu produsul veți primi și certificatul de garanție emis de importator. În cazul în care aveți probleme cu produsele cumpărate, vă puteți adresa centrului de service autorizat înscris pe certificatul de garanție. Pentru informații suplimentare cu privire la service vă rugăm să ne contactați la nr. de tel. 0040 259 391 244 / 0040 748 117 675 sau pe e-mail: totpentrucusut@gmail.com.
                            IV.            4. GARANȚIE
Garanția se acordă conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente în materie: HG 457/2003 – republicată, HG 982/2007, O.G. nr. 21/1992. Termenul de garanție este de 12, 18, 24 sau de 36 luni (în funcție de produsul achiziționat) și decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit, la sediul nostru. Eventualele cheltuieli de transport nu fac obiectul garanției. Următoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie:
·         intervenții ori reparații executate de persoane neautorizate;
·         nerespectarea de către cumpărător a condițiilor de manipulare, transport, păstrare, instalare, punere în funcțiune, exploatare și intreținere prevăzute în documentația ce însoțește produsul sau în condiții ce contravin standardelor tehnice din România.
Contra cost se asigură și service post-garanție.
                              V.            RETURNAREA PRODUSELOR
Marfa se returneaza doar în cazul în care produsul este deteriorat sau defect în momentul deschiderii coletului (dovedit prin fotografie efectuată la fața locului și semnat de către transportator), nu se acceptă cazuri în care cumpărătorul nu a ales corect produsul. Pentru a evita aceste cazuri, vă rugăm, înainte de a finaliza comanda fermă să ne contactați la nr. de tel. 0040 259 391 244 / 0040 748 117 675 sau pe e-mail: totpentrucusut@gmail.com.
Se returnează in forma sa originală, fără a fi deteriorată sau descompletată, împreună o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face prin curier rapid cu confirmare de primire. Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumparator. Din motive administrative, vă rugăm să nu returnați produsele cu ramburs. Firma Confidex are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin virament bancar.
                                 
                          VI.            ANPC – link
http://www.anpc.gov.ro/
1.      Contact
Telefon fix: 0040 259 391244
e-mail: totpentrucusut@gmail.com